Beskrivning

Innehåller avsnitt 12-16

12.
Gordo är helsåld på 50- och 60-talets ?Lounge Culture? och hela Rat Pack-prylen ?allt från musiken till klädstilen. När Lizzie och Miranda av misstag råkar göra Rat Pack till årets hetaste innetrend på skolan, känner Gordo att han måste avstå från sin passion om han ska kunna förbli en ?ensamvarg?.

13.
Miranda blir överlycklig när hon får en av huvudrollerna i skolpjäsen. Lizzie lovar att recensera pjäsen i skoltidningen. Problemet är bara att föreställningen är urusel och Mirandas skådespel under all kritik. Vad kommer Lizzie att skriva i sin recension?

14.
Lizzie blir överförtjust när hon upptäcker att hon får äta lunch vid samma bord som snyggingen Ethan Craft. Speciellt eftersom han har pratat så mycket om sin kompis, en ny elev på skolan, som har blivit en riktig kändis. Men det visar sig att nykomlingen inte är någon mindre än Lizzies bror Matt, som råkat ta fel skolbuss i morse. Medan Jo och Sam oroar sig över var Matt kan vara, är Lizzie fast besluten att få bort honom från sin skola.

15.
Ett spökhusprojekt går av stapeln på skolan. Kate bryter ett löfte till Lizzie, men det är inte det värsta: hon visar dessutom respektlöshet för Mirandas traditionella firande av den mexikanska högtiden ?De dödas dag?! Kate vägrar först att tro på att detta har lett till att skolan har drabbats av en förbannelse, men så börjar Lizzie, Gordo och Matt bete sig mycket underligt, nästan som om de vore besatta.

16.
Lizzie organiserar det ena välgörenhetsjippot efter det andra ? hon är som besatt av det hela. Gordo är också besatt av en önskan ? att vinna skolans vetenskapsolympiad. Deras besatta beteende börjar få en negativ effekt på deras hälsa och vänskapsrelationer.

Denna Dvd Film har Svensk Textning
SE BILD

Objektnr 462088179

Visningar 212

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LIZZIE MCGUIRE BESATTHET VOLYM 3 (HILARY DUFF,ADAM LAMBERG) DVD

Pris

42 kr

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 725 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig