Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Moulin Rouge (Zsa Zsa Gabor) (1952)

Drama från 1952 av John Huston med José Ferrer och Zsa Zsa Gabor.

Begagnad dvd film i bra skick.

Denna sprudlande och visuellt hänförande film om konstnären Henri de Toulouse-Lautrecs exceptionella liv formligen exploderade i ett färgsprakande fyrverkeri på bioduken.
Krymplingen Henri vältrar sig i självförakt och självömkan, utan hopp om att någonsin få uppleva verklig kärlek. Han går helt upp i sin konst och dränker sina sorger i sprit på Paris ökända nattklubb Moulin Rouge. Där frotterar han sig med stadens bottenskick trots att han själv är av adelssläkt.
Ett ljus i tunneln dyker plötsligt upp i form av en gatflicka han förälskar sig i. Men kan det verkligen finnas något lyckligt slut för en fattig nattfjäril och en rik krympling, eller är han evigt dömd till ensamhet och misär.
En oemotståndlig film om kärlek och olycka, vänskap och ensamhet, hopp och förtvivlan – höljd i kopiösa mängder alkohol.

Skådespelare: Claude Nollier, José Ferrer, Katherine Kath, Lee Montague, Mary Clare, Muriel Smith, Suzanne Flon, Walter Crisham, Zsa Zsa Gabor

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 597497386

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DVD - Moulin Rouge (Zsa Zsa Gabor) (1952) (Beg)

Pris

49 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 358 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?