Beskrivning

"Kloffer" är en fristående buffer, noggrant designad kring den välkända buffertkretsen från den legendariska Klon Centaur. Kloffer är byggd för att säkerställa att din gitarrs ton förblir klar och oförändrad, oavsett kabellängd eller komplexiteten i din pedaluppsättning.

Kloffer erbjuder en enkel lösning på ett vanligt problem som många gitarrister stöter på—förlust av signalens klarhet och höga toner på grund av långa kabeldragningar och flera stompboxar. Genom att integrera den berömda buffertkretsen från Klon Centaur, levererar Kloffer en okompromissad klar signal som bibehåller integriteten och den fulla dynamiska bredden av ditt ursprungliga gitarrljud. Detta är avgörande för de som kräver renhet i tonen och ett oförändrat ljud i sin signalväg.

Varje Kloffer-pedal är inte bara ett underverk inom ljudteknik; den är också ett konstverk. Prydd med unika, handmålade design av min dotter, är varje Kloffer-pedal ett unikt mästerverk som utmärker sig inte bara för sin prestanda utan också för sitt estetiska värde.

Kloffer är perfekt för gitarrister som värdesätter tonal klarhet och vill bevara det naturliga ljudet från sitt instrument, oavsett om de spelar hemma, i studion eller live på scen. Lyft din musikaliska uttrycksfullhet med Kloffer, där teknisk excellens möter konstnärligt hantverk, allt handbyggt och vackert avslutat med den konstnärliga touchen från vår familj till din.

Observera att eftersom varje pedal är handgjord och individuellt målad, är vissa kosmetiska oegentligheter normala och bidrar till pedalens unika karaktär, vilket gör varje Kloffer inte bara till ett effektivt verktyg utan också till ett personligt uttryck i din musikaliska resa.

Demo: https://youtu.be/O0fAsNjZ1C8?feature=shared

Se bild visar exakt vad ni köper!
Betalar inom 3-5 dagar från auktionsslut.
Alla objekt skickas väl förpackade för att minska risk för skada.Leverans sker alltid på köparens risk, oavsett leveranssätt.
Frakt betalas av vinnaren
Paketet skickas så fort pengarna är på mitt konto.
Skickas efter mottagen betalning!

Objektnr 633531522

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 19:01

Kloffer - Klon Centaur Buffer

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Slutar om

flash_1

Vaxjo, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

103 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?