Beskrivning

14 Dagars öppet köp

Kvitto + 90 Dagars garanti

(BEGAGNAD HP skärm i Fint skick)

HP Z27i är en professionell bildskärm som riktar sig till användare inom grafisk design, fotoredigering, videoredigering och andra kreativa områden. Här är några ytterligare funktioner och specifikationer som kan vara intressanta:

  1. IPS-panel: Den använder en IPS-panel som ger breda betraktningsvinklar och hög färgprecision. Detta är särskilt användbart för arbete där korrekt färgåtergivning är viktigt.
  2. QHD-upplösning: Med en upplösning på 2560 x 1440 pixlar erbjuder skärmen hög detaljnivå och skärpa, vilket är idealiskt för arbete med högupplösta bilder och videor.
  3. Anslutningsmöjligheter: Den har flera anslutningsalternativ, inklusive DisplayPort, DVI och VGA, vilket ger flexibilitet för att ansluta till olika datorer och enheter.
  4. Justerbarhet: Skärmen har vanligtvis möjlighet att justera höjd, vinkel och rotation, vilket gör det möjligt för användare att anpassa den för optimal ergonomi och komfort under långa arbetspass.
  5. Förbättrad ergonomi: HP Z27i inkluderar vanligtvis funktioner för att minska ögontrötthet och öka produktiviteten, såsom en blåljusfilterfunktion och en matt skärmyta som minskar reflexioner och bländning.
  6. Miljövänlig: HP strävar vanligtvis efter att göra sina produkter mer miljövänliga, så skärmen kan ha funktioner som låg strömförbrukning och materialval för att minska miljöpåverkan.
Sammanfattningsvis är HP Z27i en högkvalitativ bildskärm som är utformad för professionellt bruk och som erbjuder högupplösta bilder, färgprecision och justerbarhet för att möta kraven hos kreativa yrkesverksamma.

Objektnr 632556120

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 00:04

HP EliteDisplay Z27i 27" QHD IPS (2560 x 1440)

Pris

2 200 kr

Slutar om

TanisElektronikAB

Stockholm, Sverige

4.8

TanisElektronikAB

Företag

Toppsäljare

502 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?