Beskrivning

Ny och oanvänd. Nypris 500 kr.

Mer info, bilder och omdömen här:
https://www.amazon.se/gp/product/B08N9LB2RD

Mätskydd och sidolås: Med ett meshfönster kan detta bilsätesskydd för husdjur hjälpa ditt husdjur att få bättre luftcirkulation. Och du kan enkelt se varandra för att minska rädsla. Sidoluckorna med dragkedja hjälper ditt husdjur att komma på eller ut lättare och skyddar sedan sidan av bilsätet. Du kan helt enkelt dra ner dragkedjan så kan din familj dela baksätet med ditt husdjur.

Säkerhet på 1:a platsen: Designad med halkfritt stöd, inbyggt halkskydd i gummi, sätenas ankare kan förhindra husdjur-sittskydd från att glida omkring. Den medföljande justerbara hundsäkerhetsbältet säkerställer att din hund stannar på sätet. Sidoluckorna kan fästas med dragkedja på säkerhetshandtagen som sitter över bildörrarna, vilket skyddar hela din bil och hund från skador vid nödbromsning.

Vattentät och hållbar: Tillverkad med 600D Oxford-yta, 100 % PVC vattentät beläggning, PP bomullsfyllmedel, halkfri baksida, polyesterfoder, 5 lager högkvalitativa material, så att vårt hundsätesskydd är mer hållbart och bekvämt, som täcker hela sätet för att skydda din bil från husdjurs repor, smuts, lera för att säkerställa det bästa skyddet och långvarig användning.

Skyddar din bil: Din hund förtjänar det bästa, och samma för dig! Well ToBe hundsätesskyddet hjälper dig bekymmersfritt med din hund. Inget behov av att rengöra din bil hela tiden efter att du kör din hund till parken, var som helst etc. Den kan skydda dina bilstolar från hår, tassar, repor och vätskor med sitt 100 % vattentäta tyg. Den kan enkelt rengöras med ett vakuum eller en fuktig trasa.

Hängande matta bekväm & universell passform: Förankra enkelt skyddet under sittdynorna och lägg de justerbara remmarna och snabblåsen runt nackstöden. Du kan till och med använda fästremmarna och blixtlåsen för att skapa en mysig hundhängmatta för baksätet för att ge detta optimalt skydd! Den utmärkta storleken på 127 cm B x 127 cm L vattentätt hundbaksätesskydd passar de flesta bilar, lastbilar och SUV:ar.

Objektnr 633210281

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 19:04

NY Skyddsmatta Baksäteskydd Bagagerumsmatta till husdjur hund matta skydd bil

Pris

199 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

125 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?