Beskrivning

Vintage Sony Trinitron KV1212 - Ett stycke teknikhistoria!

Är du en samlare som älskar nostalgi? Vi presenterar denna klassiska Sony Trinitron KV1212 – en ikon inom bildskärmstekniken. Denna vintage-tv är ett måste för varje retro-teknikentusiast eller samlare som vill återuppleva guldåldern av televisionen.

Denna TV har en mörk träfinish på utsidan och en framträdande skärm med lätt böjt glas. Till höger om skärmen finns en kontrollpanel med olika knappar och reglage för att ställa in och justera bildinställningarna. Under skärmen finns en silverfärgad plakett med texten “Trinitron” och Sony-logotypen i nedre vänstra hörnet av TV:n. En antenn syns på toppen av TV:n, vilket indikerar dess ålder eftersom moderna TV-apparater inte längre kräver sådana antenner.

Observera: enheten har inte testats och säljs som den är, vilket ger dig en spännande möjlighet att utforska dess autenticitet och kanske till och med återställa den till sin forna glans.

Missa inte chansen att äga ett stycke teknikhistoria!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektsnr 632195770

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 22:12

Vintage Sony Trinitron KV1212 - Ett stycke teknikhistoria!

Utropspris

|0 Bud

2 500 kr

Slutar om

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

128 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?