Beskrivning

Ikoria: Lair of Behemoths Theme Booster Pack: Black (Sort) (Magicthe Gathering)

Du finder her 1 stk. theme booster pack - til en helt utrolig lav pris!

Denne theme booster pack indeholder 35 tilfældige kort inklusiv 1 rare eller mythic rare.

Pakken har udelukkende kort der kan bruges i hvide decks!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Pre-Release, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Ikoria: Lair of Behemoths vender blikket mod verdenen Ikoria - en verden vi hidtil ikke har udforsket i Magic, fyldt med kolossale monstre!
  • Der er mennesker på tværs af Ikorias 5 regioner - nogle forsøger at holde sig væk fra monstrene, nogle knytter tætte bånd med dem, og nogle jager dem!
  • Hver region i Ikoria er tilknyttet 3 af Magics farver, i de såkaldte "Wedge"-farvekombinationer, såsom Rød-Hvid-Sort (også kendt fra Tarkir-blokken). Hver af disse farvekombinationer har et særligt kolossalt monster der har domæne over regionen.
  • Serien har langt større fokus på kort til Commander-formatet end almindelige serier hidtil har haft!
  • Kort med Companion er legendariske væsener med særlige effekter. Når du bygger dit deck, kan du vælge at følge Companion-begrænsningerne for et enkelt væsen - hvis du gør dette, starter dette kort i dit Sideboard, og du kan spille det derfra en enkelt gang i løbet af spillet!
  • Mutate er en evne der tillader dig at splejse flere væsener sammen for at få alle deres evner på samme tid! Når du kaster en creature spell for dens Mutate-pris, lægger du kortet over eller under et non-Human creature som du ejer. Væsenet har alle egenskaberne fra det øverste kort i "bunken", men har alle abilities fra kortene nedenunder!
    • Du kan godt bruge Mutate på samme væsen flere gange, og nogle væsener har særlige evner der bliver bedre jo flere gange du gør det!
  • Keyword counters er en ny måde hvorpå du kan give ekstra evner til dine væsener! Ligesom +1/+1 counters placeres keyword counters på væsener af specifikke spells og effekter, og væsenet beholder den keyword ability så længe væsenet stadig er i spil (medmindre noget fjerner counter'en først).
    • Ikoria: Lair of Behemoths indeholder keyword counters for Deathtouch, First Strike, Flying, Lifelink, Hexproof, Menace, Reach, Trample og Vigilance. Visse produkter i serien indeholder ark med keyword counters som kan fjernes fra arket.
  • Cycling vender tilbage!
  • Med det store fokus på kolossale monstre har Wizards of the Coast desuden valgt at inkludere en hyldest til Kaiju-genren i form af Godzilla Series! En række af kortene i serien findes i Godzilla-versioner, med alternative illustrationer og alternative Kaiju-navne! Hvert af disse kort har også kortets normale navn stående under dets Kaiju-navn - og tæller på alle måder som det normale kort.
    • Der findes 19 forskellige kort i Godzilla Series: 1 af disse er Buy-a-Box-promokortet for serien, og de resterende 18 kan fås i Collector Booster Packs og som Box Toppers i almindelige Booster Displays! 3 ud af disse 18 kort findes kun på japansk.

Eksempler på kort fra serien:

Objektnr 630969567

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ikoria: Lair of Behemoths Theme Booster Pack:

Pris

99 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

Toppsäljare

186 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?