Beskrivning

SLAGSKEPP under andra världskriget – fartygen, beväpningen och sjöslagen

Här erbjuds denna fina bok till ett fyndpris. Det beror på att det finns några skavanker på skyddsomslag och främre bokpärm, som jag i detalj redovisar här nedanför. Om man bortser från detta så ges här möjlighet att köpa en eftertraktad och i övrigt fin bok i halvstort format till ett bra pris som ligger på halva priset av vad som vanligtvis krävs vid köp t ex på Bokbörsen.

Andra världskrigets slagskepp. Fyra ess i storamiral Erich Raeders kortlek gav motståndarna skrämselhicka: Bismarck, Tirpitz, Scharnhorst och Gneisenau. Bismarck slog ut världens då största slagskepp, det brittiska Hood, i en duell på havet. Om dessa och alla andra slagskepp från USA, Storbritannien, Sovjetunionen, Italien, japan och andra länder finns att läsa i detta faktaspäckade och rikt bildsatta referensverk, som även har över 100 tvåplansritningar samt färgplanscher som visar slagskeppens utseende och målning. Boken avslutas med ett intressant kapitel om konstruktionstekniken avseende eldkraft, pansar och fart.

Den inbundna boken (klotband klätt i ett elegant marinblått sidenliknande tyg) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Det finns ett mycket ringa slitage på omslagets baksida med några mjuka veck. Boken är rikligt illustrerad med fotografier och detaljrika fartygsritningar i färg och svartvitt.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 225/225 mm
Ryggbredd ca 25 mm
Vikt ca 1460 gram
Sidantal 311
Författare ett flertal
Förlag Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek (SMB) i samarbete med Bokförlaget Efron & Dotter AB
Faktagranskning av Gustaf von Hofsten
Utgivningsår 2007
Språk svenska
ISBN 91-85652-00-3

Porto:Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 632075891

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 17:51

SLAGSKEPP under andra världskriget – fartygen, beväpningen och sjöslagen

Utropspris

|0 Bud

130 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 803 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?