Beskrivning

Välkommen till vårt Pokémon-sortiment där du kan utforska en värld av spänning och äventyr med våra Pokémon-figurer. Varje annons innehåller en unik samling av 24 Pokémon-figurer från över 1000 olika modeller, vilket garanterar en spännande och varierad upplevelse varje gång du beställer.

Urval:
Med över 1000 olika Pokémon-modeller att få är vårt sortiment en källa till oändlig glädje för Pokémon-fans i alla åldrar.

Randomiserade modeller:
För att maximera spänningen skickas varje paket med 24 randomiserade Pokémon-figurer. Detta betyder att varje beställning är en unik samling som ger dig chansen att fånga en mängd olika Pokémon. En Pikachu finns dock alltid med i varje annons, men givetvis 23 andra kända figurer också.

OBS- Dubbletter förekommer inte för varje annons. Beställer du flera annonser så kan enstaka dubletter förekomma. Detta på grund av att vi inte kan se vilka modeller du tidigare har.

Kvalitet:
Varje Pokémon-figur är tillverkad med högkvalitativa material. Från detaljerade figurer till levande färger och uttryck, varje Pokémon är ett mästerverk som ger dig en verklig känsla av att vara en Pokémon-tränare. (Shinys kan förekomma)

-----------------------------------------------------------------------

Leverans: Snabb leverans! Varor skickas vanligtvis samma eller nästkommande dag.

Svarstid
: Snabba svar på eventuella frågor eller funderingar.

Samfrakt:
Vill du köpa mer? Hör av dig så ordnar vi självklart Samfrakt på varorna.

Objektnr 632832954

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 20:36

Pokémon Figurer 3cm 24 st

Slutpris

|

6 kr

Auktionen är avslutad

Treggehanda vann auktionen

Felix_W_

Arboga, Sverige

5.0

Felix_W_

Verifierad

Toppsäljare

566 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?