Beskrivning

Pokemon Battle Figure. Her får du en 3-pack med både Bulbasaur, Sneasel og Glaceon.

Bulbasaur er sammen med Squirtle og Charmander en af de tre Kanto starters fra generation 1 og en af de ældste pokemons. På ryggen har Bulbasaur et planteløg, som den har haft siden fødslen. Løget gemmer på to tentakellignende vinstokke. Vinstokkene bruger den til at lave fotosyntese for på den måde at forsyne sig selv med energi, derudover henter den også næring fra de næringsholdige frø der er i vinstokkene.

Sneasel er en angrebslysten pokemon med gigantiske klør. Den er ikke bange for at bruge sine klør, der kan gøre voldsom skade på modstanderen! Sneasel går på jagt i par, når de skal stjæle æg fra Pidgeys reder, her bruger de også deres seje klør til at klatre op i træet og derefter prikke hul på ægget, for at slubre indholdet i sig.

Glaceon er en isudvikling af Eevee. Denne Pokémon er dækket af blå pels. Glaceon har en helt fantastisk evne til at styre sin kropstemperatur, hvorved den kan fryse vandpartiklerne der omgiver den ned til sne og fryse sin pels ned så hele pelsen bliver til nålespidse istapper, som den angriber sit bytte med.

Objektnr 586824986

Visningar 654

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Bulbasaur Sneasel og Glaceon Figurer

Pris

228 kr

Pocketmonster

Copenhagen N, Danmark

4.9

Företag

Toppsäljare

169 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?