Beskrivning

Hej,
Säljer här en äldre docka,troligen Dashing Daisy,1970 tal (vilket exakt år vet vi ej) av Mary Quant.Märkt c Model Toys LTD i ryggslutet.NOTERA,denna dockan har vi nästan ingen kunskap om,har hämtat allt på nätet.Vi känner naturligtvis igen Daisy men Dashing Daisy har vi förstått ska ha lite ihopfällda händer,som vår docka har,för att hon ska kunna hålla saker? Vidare har hon mjuka ben och vi VET INTE om de en gång har kunnat böjas i knäna? Nu kan hon inte det,finns inga "klick".
Höfter och armar sitter bra,klisterresterna,eller vad det är,har vi förstått sitter på många dockor,som vi sett på nätet.Något från produktionen säkert? Se inom RÖD markering på detaljbild.NOTERA att hon har två NAGG i gummit på ena höften,inom BLÅ ringar på detaljbild.VIDARE har hon halvmåneformade fördjupningar på varje sida av varje fot,detta har vi oxå sett på nätet att varje Dashing Daisy har,således ingen defekt.Inga tyggmärken,varken på fötter eller händer,faktiskt väldigt finoch fri från märken på "huden".
Sen,största frågan från vårt håll,varför har hon så få hårpluggar? Hittade återigen dockor på nätet med samma skalp,ska det vara så? Sedan har hon en STOR knopp på halsen som man sticker in i huvudet,det gör att huvudet är lätt att ta av men vi förmodar att det ska vara så? Se detaljbild.
Daisy har PERFEKT ansiktsmålning,det lilla hår hon har är också fint när man tvättat och kammat det (sätts med fördel upp i någon slags uppsättning).NOTERA,NOTERA,tyvärr LUKTAR dockan av förådsutrymme/källare när man sätter näsan intill kropp och hår (speciellt på låren),hon är naturligvis nytvättad men lukten har inte gått bort!! Vill nämna detta om någon är känslig.
Övrig beskrivning, se bilder.

OBS! Vi har flera annonser ute här på Tradera med kläder till Barbie/Sindy och liknade dockor.

Frågor? Maila oss INNAN bud!

NOTERA,vi säljer här på Tradera som PRIVATSÄLJARE och erbjuder därmed INTE någon ångervecka/pengar tillbaka eller liknade. Pengar tillbaka ger vi endast om det är uppenbart att VI slarvat så att något gått sönder/inte blivit tillräckligt väl beskrivet/etc. Vi ansvarar inte heller för Postens slarv/förseningar.

Betalning sker till TRADERA SENAST 3 dagar efter avslutad auktion. (Var god respektera att vi vill ha betalt inom 3 dagar, det är alldeles för rörigt och arbetskrävande att hålla på och påminna köpare om betalning!)

OBS! Köparen står för frakten om 55:- med Posten inom Sverige.

OBS!! VI HAR AUTOMATISKT VINNARMAIL FRÅN TRADERA!!!
(OBS! Byers outside Sweden, please note there will bee another shippingcost,to other countries then Sweden.

Lycka till!

Objektnr 631525457

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 17:38

RETRO BARBIE - äldre docka troligen "Dashing Daisy" by Mary Quant 1970 tal

Slutpris

|

65 kr

Auktionen är avslutad

Slottsfröken vann auktionen

mariwes

malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 558 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?