Beskrivning

6 stycken originalglas från Dooley's. Deras unika Toffee-Tipper med rundad botten - hur coola som helst!

Glasen säljs som begagnade men har för mig att de aldrig har blivit använda. Har dock legat nerpackade i originalkartong i förrådet i minst 15 år. Därav det något sviktande minnet. Glasen behöver diskas men förutom det är de som sagt i prima skick. Endast kartongen som har fått sig lite slitage på utsidan. Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Markering på glasets sidor med ett litet streck à 2 cl och 4 cl, beroende på hur generös den som bjuder är. Den här annonsen avser som sagt 6 stycken glas men har en annons till om det skulle vara så att man vill ha ett dussin glas.

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektnr 632166738

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 10:22

6 stycken Dooley's original Toffee-Tipper, likörglas, samlarobjekt

Utropspris

|0 Bud

95 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

689 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?