Beskrivning

  • Mjuka rörelser vid mobilfilmning och många specialfunktioner.
  • Sparsamt använd.
  • Vikbar & kompakt
  • Story-läge
  • Rörelsekontroll
  • Active Track 3.0
  • Sportläge
  • 3×3 och 180° panoramabilder
  • Inkl. Osmo stativhandtag och transportetui
Aldrig mer skakiga videor
Osmo Mobile 3 är stabiliserad i tre axlar och ger flytande bilder för alla situationer. Den lätta och kompakta designen reagerar i realtid på rörelser och är mer lättanvänd än någonsin.

Ergonomiskt utformat handtag
Med ergonomiskt vinklat handtag kan Osmo Mobile 3 bekvämt användas under längre tid. Handtaget passar perfekt i handen, så att man helt och hållet kan ägna sig åt det kreativa.

Vikbar och kompakt
Kompakt design som gör att Osmo Mobile 3 lätt passar i fickan eller handväskan. Med en vikt på endast 405 gram är Osmo Mobile 3 dessutom mycket lätt.

Unika mallar
I appens Story-läget finns ett stort urval av mallar, som genom automatiserade Gimbal-rörelser, som tillsammans med musik, filter och andra effekter förvandlar din video till en något riktigt unik.

Redigera och dela snabbt...
...och enkelt med sin video med musik, övergångar och filter, så att du kan dela den direkt med dina vänner.

Selfies...
...kan nu enkelt tas med handgester. Selfie- och frontkameran kan använda rörelsekontrollen och gör rese- och gruppinspelningar lättare än någonsin.

ActiveTrack 3.0
För snabba scener trycker du helt enkelt på utlösaren, väljer ett objekt på telefonen och spårningen börjar automatiskt. ActiveTrack 3.0 använder Deep Learning och komplexa algoritmer för att möjliggöra tillförlitlig och supermjuk objektspårning.

Hyperlapse
Den storslagna kombinationen av internkamerastabiliseringen av smartphones och Osmo Mobile 3:s utmärkta stabilisering tar inspelning av hyperlapse-video till en helt ny nivå. Med ActiveTrack 3.0 kan du lägga till ett mål som hela tiden förblir i fokus medan resten av inspelningen befinner sig i snabb rörelse.

Kreativa fotograferingslägenmed panorama...
...med 3×3 och 180° panoramor kan suveräna scener skapas automatiskt.

Kontroll med bara en hand
Intuitiva knappar och funktioner gör Osmo Mobile 3 lätt att använda med en hand. Nästan alla funktionerna i Osmo Mobile 3 kan hämtas med bara joysticken och intuitiva knappkombinationer.

Enkel användning
Aldrig mer tidskrävande balansering och förberedelse. Gimbal kan ta motiv ur alla vinklar via M-knappen och avtryckaren. Användbara funktioner som Quick roll ger en sömlös övergång från porträtt- till landskapsläge.

Dolly-Zoom
Tack vare zoomsliders med inställbar hastighet kan berömda effekter som Hitchcock- och Hajen-effekten skapas med din smarttelefon.

Sportläget håller med om varje action med
Sportläget hos Osmo Mobile 3 har utvecklats från grunden. Optimerade algoritmer ger nu ännu bättre inspelning vid snabba scener. Oavsett om dynamiska rörelser med basketboll eller förföljning av en ekornskur, så förblir Osmo Mobile 3 vid action.

DJI MIMO
Osmo Mobile 3 är kompatibel med den omfattande DJI MIMO-appen. Praktiska tutorials, episka mallar och intelligenta lägen ger ännu mer kreativitet i vardagen med Osmo Mobile 3.

Objektnr 631665894

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 09:49

DJI Osmo Mobile 3 Combo gimbal

Såld för

600 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mer från säljaren

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?