Beskrivning

Brother FAX T-74 från 2000-talet, inklusive div. tillbehör, säljes

Vid städning av föräldrahemmets vind påträffades min pappas fax. Den togs ur bruk, i fungerande skick, nån gång kring 2010. Sedan dess har den stått i en flyttkartong på vinden, där jag nu alltså påträffade den.

Faxen har en telefonjacks-kontakt - och det saknar ju min lägenhet - så jag har inte möjlighet att testa den med avseende på att skicka och ta emot fax. Däremot gick det ju lätt att ploppa i ström-kontakten i väggen och se om ström löper genom den. Och jajamän, displayen går igång och upplyser mig om att det är dags att byta färgpatron. På svenska och allt!

Manual ingår. Jag scannade in manual-sidan med tekniska specifikationer (se sista bilden) för den som är rejält sugen på tekniska detaljer.

Jag höll på att få herpes i ryggen när jag lyfte denna låda - 13 kilo! Orsaken är att den också innehåller 7 oöppnade rullar faxpapper, som helt klart inte är viktlösa. I mindre utsträckning bidrar två oöppnade toner-kassetter till vikten. Dessa tillbehör ingår förstås i auktionen.

Dessutom bjöd lådan på två plast-skivor på vilka utskrifter matades ut. Jag tycker kanske inte att de ser ut att höra till just denna fax - utan kanske hans tidigare - men i denna auktion ingår de hur som helst.

20-kr-sedeln tjänar som storleksreferens och ingår inte i affären.

För Schenker-frakt eller avhämtning i Göteborg.

Objektnr 632383274

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 15:52

Brother FAX T-74 från 00-talet, inklusive div. tillbehör, säljes

Utropspris

|0 Bud

25 kr

Auktionen avslutades utan bud

rhenriknilsson

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

300 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?