Beskrivning

Fisknät enligt bild .
När jag mäter den så är den 150 cm lång i lite vriden tillstånd .. Så kan det vara också 180 cm i slätt tillstånd . Vågar inte röra den mycket för att inte skada mm . Underdel väger mer än överdel . Hålet på nätet är svårt att mäta då den är rörlig . Knutar är lite rörliga men vi säger så att den är mellan 3 och 4 cm sida , kvadrat- se bild och bedöm själv.

Som jag vet att den var aldrig lagad . Tom vi fick mycket fisk, så att vi kunde inte äta den på 1 år . Dock var nätet inte så mycket använd . Kanske max 4 g - 6 g . Jag tror den var köpt i utlandet och gjord på beställning . Gjord av en kunnig man, som försörjer sig på detta arbete och jobbar i trägården under varma månader.
Längden är lång .Vet ej exakt hur långt den är . Men jag upplevde den väldigt lång när vi lade nätet . Den var nästan över halva ellet 3/3 delar av långsjö .
Fisknät väger cirka 900 gr . Lite svårt att väga den då hushållsvåg är för liten ,men ungefär +, -
Efter varje fisktur var den upphängd på en väg i trägården och redades ut , rensades och kontrollerades . Allt är välskött och säljs i befintlig skick . Men kan inte garantera 100 % då jag har inte möjlighet att hänga upp den och kolla en gång till . Men som sagt min man var väldigt noggrant med nätet
Tyvärr kan inte berätta mer om den , då den var använd av min man som gick bort .

enligt bild

Objektnr 632255909

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:54

Fisknät

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?