Beskrivning

Hej,
säljer detta vackra, unika, magiska ametist smycket. Köpt från stjernhem design, som tillverkar otroligt unika, äkta och kvalitativa kristall smycken, med helt otroliga egenskaper. Ametisten är så klart äkta i hela smycket, och hänget som kristallerna sitter i, är tillverkad i stearling silver 925.
Silverlänk medföljer ej, jag skickar med ett enklare justerbar läderlänk till smycket, så kan du ev komplettera ditt smycke med annan kedja om så önskas. Passar alla halskedjor/länkar skulle jag tro, då smyckets ögla är ganska stor.

Smycket kostade nytt ca 3500kr, och är av högsta kvalitet, köpt under -2024, smycket är fint och utan anmärkning, eftersom det hela tiden legat i min kristall samling under min ägo. Skickar spårbart, och frakt fritt.

Energier och egenskaper som ditt kristall smycke bär kan du ta del av, från både den facettslippade ametisten, samt av den vackra vogelkristallen i Ametist, som till skillnad från vanliga kristall spetsar, är denna dubbelterminerad. Oavsett ditt syfte så går du inte miste om möjligheterna i ametistens magiska egenskaper som både förstärker, kan komplettera eller som du kan ta hjälp av samt lita på.
beroende på ditt/behov. Oavsett så är detta smycket som alltid vägleder rätt, från djupet av ditt inre, din kärna.

Ametist är en kristall som vill ta oss till djupet av vår själ, vår kärna. Det är en djupt andlig kristall. Den arbetar på tredje ögat och vår inre syn.Vog

Ametist är en kristall som vill ta oss till djupet av vår själ, vår kärna. Det är en djupt andlig kristall. Den arbetar på tredje ögat och vår inre syn.

Vogekristaller är skapade för att höja våra frekvenser. I den tiden vi lever i nu när nya energier regnar ner över jorden är det viktigt att också höja våra egna frekvenser. När vi höjer våra frekvenser så höjer vi samtidigt Moder Jords frekvenser.

Detta är ett smycke för dig som vill resa in till din egen kärna, din egen essens för att växa utifrån den. Vill du leva från din själ och ditt hjärta är detta ett smycke för dig.

Detta är ett mästarsmycke och söker dig som vill höja dina frekvenser för att växa både på det yttre och det inte planet. För dig som vill låta essensen av dina vågor sprida sig ut över världen.

Postar bara spårbart

Avhämtning Värnamo

Samfraktar

Vid frågor: vänligen kontakta mig, innan ev bud!!

Objektnr 632104838

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 22:58

Kristall-smycke UNIKT, Facettslipad ametist med ametist Vogelkristall, FRAKTFRI

Pris

2 225 kr

MickiBus

Värnamo, Sverige

4.7

MickiBus

Verifierad

15 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?