Beskrivning

Urbain Huchet - Farvelitografiet "Beaulieu". Originalt signeret Huchet og nummereret E.A. i blyerts. Bladmål: 50 x 65 cm (ikke indrammet)
Biografi:

Etter Urbain Huchet hadde studert jus, og deretter vært eier av en tekstilfabrikk i fire år, bestemte han seg for å vie livet til kunsten. Dette var i 1960.

De første tre årene som kunstner tilbragte Huchet i Pont Aven, akkurat som Gauguin og Emile Bernard, som begge var betydningsfulle for Huchets utvikling, og en rekke av hans arbeider er fra landskapet i denne regionen. Hans kjærlighet til Brittanykysten og sjøen kan ofte sees i hans arbeid.

I 1963 flyttet Huchet til Paris. Hans kjærlighet til eventyr og reiser fikk han til å bruke mye tid på maling og skriving i Europa, Midt-Østen og Sør-Amerika. Han dro ut på 14 turer, der hver tur varte minst 4 måneder. Fra Mexico til Brasil via Peru, Sentral-Amerika og Karibia. I tillegg til maleriene har Huchet skrevet en bok om disse vakre landene.

Urbain Huchet har hatt utstillinger i New York, London og New Orleans, og adskillige i Egypt. Imidlertid er det i Paris han har laget flest bilder. Huchet trykker alle litografiene i velkjente verksteder i Paris og Cannes, alt produsert av kunstneren selv! Hans "natur de Breton" og hans kjærlighet til sjø og skip har inspirert tallrike utgaver av litografier av sjøen.

Objektnr 635409432

Visningar 5

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 08:33

Urbain Huchet - Farvelitografiet "Beaulieu"

Utropspris

|0 Bud

700 kr

Slutar om

mannedk

Væggerløse, Danmark

4.9

Verifierad

38 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?