Beskrivning

Fotat och framkallat av mig i april 2015, när NKS byggdes. Jag har bara framställt ett exemplar hittills (diskret signering och numrering på baksidan i blyerts).

På grund av något ovanliga väderförhållanden (blandade/lätta moln på del av himlen och mörkgrå moln på en annan del) har motivet ovanligt hög kontrast. Motivet är avbildat både direkt samt som spegling i Aula Medicas glasfasad (det syns på fotot tydligt vilken sida som är reflektionen). Allt detta gör att fotot samtidigt kan ge en abstrakt, mekanisk/industriell och surrealistisk känsla. Fotot gör sig bäst i stark belysning enligt mig (här avfotograferat med en skrivbordslampa ganska nära inpå).

Fotot och ramen har varit upphängda (och inte fått särskilt mycket solljus alls, jag ser ingen degradering). Då det är IKEA-kvalitet på ramen förekommer t ex mindre partiklar av spån och papper (från passpartouten).

Foto 30x40 cm
Ram 40x50 cm
Fäst med dokumenttejp, se bild 2.
Begagnad ram (glas) i gott skick med mindre defekt (ej funktionspåverkande) på bakstycket, se bild 4. (Jag hade kunnat byta ut bakstycket, men det känns som onödig miljöpåverkan.)
Packar mycket väl med bubbelplast och skydd för glasskivan.

Samfraktar med billigaste fraktalternativet om inget annat önskas.

Objektsnr 631208463

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 21:45

UNIKT inramat foto: NKS (Nya Karolinska) [Ram 40x50 cm]

Utropspris

|0 Bud

750 kr

Auktionen avslutades utan bud

myrtillus

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

723 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?