Beskrivning

Borstat tyg och broderad design - Den klassiska julgranskjolen med röd bakgrund och vita kanter av borstad tyg av hög kvalitet skapar ett traditionellt jultema. Med tillägget av jultomten, julgranen, snöflingor och andra broderade julelement ger det en rustik stil till din semesterdekoration och julstämningen kommer att vara för evigt.

Cover Otäcka trädstubbar - Täck över fula stammar eller trädställningar med underbara julgranar för att förbättra ditt semestertema. Den runda konturen av denna kjol är också lätt att fånga alla de irriterande tallnålarna. Skynda dig och ta på dig den här festliga trädkjolen för det perfekta skyddet för alla dina julklappar under dessa högtider.

Dolda kardborrefästen - Kardborrfästet sys på sidan av den stora julgranskjolen mot golvet, vilket är mycket bekvämt för dig att fästa trädkjolen. Det är bekvämare än snörning och döljer samtidigt de inte särskilt fina öppningarna. Den är lämplig för utomhus, inomhus, vardagsrum, sovrum, trädgård, perfekt juldekoration för barer, hotell, stormarknader eller andra platser.

Stor storlek - 48 tum (122 cm) design i perfekt storlek. För julgranar (5 fot (152 cm) till 7 fot (214 cm)). Det är tillräckligt stort för att när dina barn och husdjur leker på det blir allt varmt och sött.

Återanvändbar dekoration - Den lyxiga julgrankjolen är hållbar. Efter jul kan du också använda den som en hemmamatta och köksförkläde, eller vika den och ha den kvar till nästa jul. (Påminnelse: handtvätt i kallt vatten och torka naturligt)

Objektnr 632215383

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 09:51

Julgran filt, 122cm julgran filt rund julgran filt, träd filt julgran kjol plysc

Pris

169 kr

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?