Beskrivning

Seiko Quartz Alarm Chronograph (7T32-6A50)

Höj din klocksamlings standard med denna utsökta Seiko Quartz Alarm Chronograph, modell 7T32-6A50. Känd för sin precision och multifunktionella kapacitet, kombinerar denna tidmätare perfekt funktionalitet med tidlös elegans.

Viktiga Funktioner:

Precision Quartz-Urverk: Njut av noggrannheten och låga underhållskrav hos Seikos pålitliga quartz-urverk, som säkerställer att du alltid är i tid.

Multifunktionell Kronograf: Kronografen kan mäta upp till 60 minuter i 1/5-sekunders intervaller, vilket gör den perfekt för att tidfästa händelser med precision.

Mångsidig Alarm: Ställ in dagliga påminnelser med den praktiska alarmfunktionen, en egenskap som tillför praktikalitet till din vardag.

Dubbel Tidsvisning: Idealisk för resenärer, dubbel tidsvisning låter dig hålla koll på tiden i två olika tidszoner samtidigt.

Elegant Design: Tillverkad med ett hållbart rostfritt stål hölje och armband, utstrålar denna klocka sofistikering och hållbarhet. Den detaljerade urtavlan, komplett med flera undertavlor, tillför en känsla av komplexitet och stil.

Vattentålighet: Byggd för att klara av vardagens påfrestningar, erbjuder denna klocka vattentålighet, vilket ger trygghet under olika förhållanden.

Luminiserande Visare och Markörer: Läs enkelt av tiden i svagt ljus med de luminiserande visarna och markörerna.

Denna Seiko 7T32-6A50 är mer än bara en klocka; det är ett statement av kvalitet och stil. Oavsett om du är en hängiven klocksamlare eller söker en pålitlig och stilfull tidmätare för dagligt bruk, är denna Seiko-modell det perfekta valet. Missa inte chansen att äga denna enastående klocka till ett oslagbart pris.

Kontakta mig idag för att göra denna fantastiska Seiko Quartz Alarm Chronograph till din!

CONDITION:

Boett : bra
Baksideboett -bra med
Tavla : bra
Urverk : funkar exakt.
Krona: bra
Glas : bra
Armband- original med alla dimenssion.

Bra Bud F.A.M.A

Objektnr 634254358

Visningar 344

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 23:06

Vintage seiko alarm Chronograph 80s tallet

Slutpris

|

2 280 kr

Auktionen är avslutad

Visionario vann auktionen

F.A.M.A

Jakobstad, Finland

4.9

F.A.M.A

Verifierad

Toppsäljare

144 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också