Beskrivning

Denna gelebollpistol är utformad för att ge timmar av skojs och spännande lek för barn och vuxna i från 8år och uppåt.

Material och stil: Tillverkad av högkvalitativ plast, kombinerar denna leksakspistol säkerhet och hållbarhet. Dess design efterliknar en Rifle Gun och ger en autentisk känsla för skjutspelsupplevelsen.

Funktioner och fördelar:

Användarvänlig: Den är enkel att använda med en framåtvänd knapp för att starta och avtryckaren för att kontinuerligt avfyra skott.

Snabb hastighet: Med en imponerande hastighet på cirka 20 skott per sekund ger den en intensiv och dynamisk spelupplevelse.

Lång räckvidd: Med en skjutkapacitet på 15-20 meter kan du utforska olika skjutpositioner och strategier under ditt lekfulla äventyr.

Långvarig ström: Den använder en 7,4V dubbeltrådig litiumbatteri för hållbarhet och säkerhet, och den stora behållaren stöder långvarig lek.

Design och färg: Blaster Gel Gun har en ögonfallande design och levereras i en färgglad förpackning för en extra touch av spänning. Den är tillverkad av högkvalitets plast för att förhindra repor och färgförlust och garanterar en attraktiv yta.

Användningsområde: Perfekt för sommarskjutspel och utomhusaktiviteter. En rolig och spännande leksak för barn och ungdomar, oavsett kön.

Använd alltid skyddsglasögon vid användning!

Gelebollarna:

Gelbollarna levereras i en initialt miniatyrstorlek men expanderar till sin fulla dimension (cirka 7-8 mm) när de utsätts för vatten och får stå i 3-4 timmar. Det är av yttersta vikt att säkerställa att Gelbollarna har nått sin fulla storlek innan du använder dem i din Blaster, eftersom enheten kanske inte fungerar korrekt med underutvecklade bollar.

Vi rekommenderar att du placerar cirka 100 Gelbollar i ca 300 ml vatten för att säkerställa en optimal tillväxt. Denna mängd vatten och antal Gelbollar garanterar att de expanderar till rätt storlek och är redo för användning i din Blaster Gel Gun. Att följa denna enkla process kommer att förbättra din lekupplevelse och se till att din Blaster fungerar korrekt under skojiga sommarskjutspel.

Objektnr 632532773

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 19:50

Gelblaster Ny i kartong

Utropspris

|0 Bud

250 kr

Auktionen avslutades utan bud

JSwatZ

Ormaryd, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?