Beskrivning

Isles of Terror plus alla sex expansioner. Kickstarterexklusivt och har aldrig sålts genom de vanliga kanalerna.

Allt nedpackat i grundboxen medan alla reservdelar plus alla tyska komponenter och alla träpluppar som har ersatts av plastfigurerna från ena expansionen ligger i expansionslådorna. Tysk regelbok ligger under plastilägget i grundlådan. Se bilder för packning, komponenter, expansioner och sådant.

Finns lätt tryckfel på två eller tre brickor till en expansion (några vita och svarta prickar där trycket har kladdat tror jag) och det är väl allt konstigt vad jag vet. Spelat en gång (min man var inte riktigt rätt målgrupp och jag har mycket svårt att spela solo på grund av funktionshinder). Är därmed i stort sett i nyskick, se bilder.

Spelet är en intressant blandning mellan areakontroll, resurshantering, arbetarplacering, och piratäventyr med "events" och "missions" och känns bitvis rätt typiskt tyskt i speldesign. Kan spelas mot varandra, solo och coop.

Länk till BoardGameGeek: https://boardgamegeek.com/boardgame/237638/isles-of-terror

Samfraktarvid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning - kan inte alltid skicka precis dagen efter på grund av mycket dålig hälsa. Skickas väl skyddat. Väger runt 4.5kg utan emballage så lär hamna på en bit över 5 kg. Kan även hämtas utanför Kalmar. Ignorerar "Köpförfrågan"-funktionen om inte köpförfrågan är minst samma som utropspris.

Objektnr 635312960

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 23:06

Isles of Terror - brädspel, eurospel, pirater, strategi, äventyr, board game

Utropspris

|0 Bud

1 300 kr

Slutar om

TinaAndrea

Påryd, Sverige

5.0

TinaAndrea

Verifierad

Toppsäljare

395 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?