Beskrivning

Ny produkt direkt från den svenska leverantören!

84 nya bildkort

Dixit 6 en expansion till Dixit med 84 nya kort som innehåller fantastisk och surrealistisk konst. Dessa kort kan användas med komponenterna från grundspelet för att ge en större variation eller användas för att spela i sig självt (du behöver dock bistå med ditt eget poängbräde, röstningsbrickor samt kunna reglerna) Som i spel i Dixit, tar varje runda en spelare på sig rollen som Storyteller, väljandes ett kort från sin hand, berättandes en historia, sjungandes en trudelutt eller på annat sätt göra något som i dennes åsikt är kopplat till det spelade kortet. Alla andra spelare väljer sedan ett kort från sin egen hand och ger det dolt till Storyteller. Om ingen eller alla röstar på Storyteller, får denne inga poäng, om den får några röster men inte alla, får denna poäng baserat på antalet röster som mottogs. Varje spelare som lade en korrekt röst och fick en röst på dennes kortbidrag får även poäng. Efter ett antal rundor, vinner spelaren med mest poäng.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 605625135

Visningar 972

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dixit 6 Memories Expansion till Dixit

Pris

199 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 037 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?