Beskrivning

36CM Söt & Mjuk Plushie An-225 Mriya Handgjord i Ukraina 2022

Mått (cm):
Längd: 36
Bredd: 41
Höjd: 11

Material: mikroplysch
Fyllning
: syntetdun

Leksaken är tillverkad i Ukraina.

Mriya-planet är det största och kraftfullaste planet i världen. Den skapades för transport av rymdraketutrustning och fungerade så småningom som en bärare av flygplan och mycket stor last. När det gäller höjden är Mriya-planet lika med en byggnad på sex våningar, och kabinen är placerad på en höjd av fyra våningar, tänk vilken jätte det är! Detta plan blev för ukrainare en symbol för okuvlighet, vilja, törst efter seger. Men när det förstördes av inkräktarna blev det ett rejält slag för många. Därför beslutade vår mjukisfabrik i Ukrainia att förkroppsliga denna bild i en patriotisk leksak, det mjuka flygplanet Mriya. Designmässigt liknar den plyschversionen av Mria sin riktiga prototyp, den är också gjord i vita färger och med ukrainska symboler. Täckmaterialet är mikroplysch, fyllningen är syntetisk fluff, de är allergivänliga och därför säkra att använda.

Stöd dina nära och kära med den mjuka leksaken på Dream-planet - en symbol för den inhemska staten och dess folks storhet.

Tack för besöket!
Vi skickar spårbart paket från Odessa, Ukraina.
Leveranstid är ca 2-3 veckor.

Jag är svensk medborgare som har bott i Ukraina med min familj sedan 2017. Vi är väldigt ledsna över kriget och försöker samla in pengar till Ukraina. Vi kommer att donera större delen av vinsten till armén. Tack för ditt stöd.

Objektnr 630694151

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 21:55

36CM Söt & Mjuk Plushie An-225 Mriya Handgjord i Ukraina 2022

Pris

390 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?