Beskrivning

En av få borgar/borgdelar med Svarte Kungens färgscheman. Kom 1990 och anar att den var tänkt att eventuellt sättas ihop med 6085-Black Monarch's Castle från 1988 (se bild 10 för exempel på detta - 6085 ingår däremot INTE i denna annons utan visas bara som exempel oc säljs i separat annons).

Totalt fem figurer och en häst, tre vakter av sama typ som i den stora svarta borgen (6085) smat två falkriddare med katapult. Tre av figurerna har mer eller mindre skav på bröstkorg och huvud. Se separat bild. Sköldarna har lite repor se bilderna.

Komplett. Skick är generellt sett lekt till fint. Repor och andra märken förekommer. Se återigen bilderna för detta. Vapen är i ok till riktigt bra skick. Extravapen finns uppsatta i borgen enligt instruktioner (se bilder). Riddarens rustning och hjälm med visir är fina. De ovanliga stora portarna är hela. Porten till fängelset i bra skick. Sadeln är hel.

Instruktionerna är ej original, utan digitalt rengjorda i Photoshop, utskrivna på A3, häftade och sedan tillskurna till ett häfte. Ingen box.

Levereras nedplockad i zippåsar.

Samfraktar vid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning. Skickas väl skyddat. Kan även hämtas utanför Kalmar. Väger under 1 kg.

Objektnr 632318031

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 19:33

Lego 6059-Castle Knights stronghold (1990) Slott Riddare Port Katapult Komplett

Slutpris

|

600 kr

Auktionen är avslutad

dhanna vann auktionen

Grendel74

Påryd, Sverige

5.0

Grendel74

Verifierad

Toppsäljare

100 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?