Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Harry Potter 75953 "Piskande pilträdet vid Hogwarts" - numera sällsynt byggsats lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Passar väldigt fint som present till alla som gillar Harry Potter och hans magiska värld! Hjälp Harry och Ron att skynda sig till Hogwarts™ i det actionspäckade LEGO® Harry Potter™ setet 75953 Piskande pilträdet vid Hogwarts™, precis som i Harry Potter och hemligheternas kammare. Flyg Ford Anglia-bilen in i det piskande pilträdets snurrande grenar och hjälp sedan de unga trollkarlarna att fly för att träffa Hermione på Hogwarts, med sovsal, trolldrycksklassrum, professor Snapes kontor och ugglesal. Det här fantastiska Harry Potter byggsetet innehåller 6 minifigurer och ugglefiguren Hedwig™. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter - Innehåller 6 minifigurer, Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Seamus Finnigan, Argus Filch och Severus Snape™, plus ugglefiguren Hedwig™. Innehåller ett byggbart piskande pilträd, en flygande Ford Anglia-bil och en del av Hogwarts™ slott. Det piskande pilträdet har snurrande grenar och en ingång till Spökande stugan. Den flygande Ford Anglia-bilen har 2 öppningsbara dörrar och ett öppningsbart bagageutrymme med resväskor. Hogwarts™ slottsdelen i 3 våningar har port, bröstvärn, 3 torn, sovsal med 2 sängar, trolldrycksklassrum med arbetsbord och Severus Snapes kontor. Snurra trädets grenar för att fånga bilen och kasta den sedan i marken för att släppa av Ron och Harry och köra genom slottsporten. Patrullera murarna med Argus Filch och hans lykta. Blanda trolldrycker med professor Snape™ i klassrummet. Tillbehör: trolldrycker, bägare, 2 resväskor, 5 trollstavar, ljus, lykta, Daily Prophet-tidning och trollformelssida, kvast, bord, stol, verktyg och 2 bläckhorn med fjäderpenna. Kombinera med 75954 Stora salen på Hogwarts™ för ännu större LEGO® Harry Potter™ äventyr.

Objektnr 620862361

Visningar 564

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Harry Potter 75953 "Piskande pilträdet vid Hogwarts" - från 2018, oöppnad!

Pris

1 398 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

966 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?