Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Ninjago 71712 "Vansinnets kejsartempel" - numera sällsynt byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Ett vackert LEGO® NINJAGO® ninjatempel med 6 minifigurer, inklusive NINJAGO Digi-Jay och Digi-Cole, och Prime Empires ondskefulla härskare, Unagami. Med denna tempelleksak med ninjaminifigurer kan äventyrliga barn ha massor av skoj när de återskapar de spännande slutstriderna från tv-serien. Det bästa tempelleksetet LEGO® NINJAGO® templet erbjuder en uppsjö av aktiviteter och spänning för fantasifulla barn som vill ta sig högst upp. De måste undvika fällorna och använda alla Key-Tanas för att ta sig förbi den skräckinjagande Sushimi i sushiköket innan de öppnar grinden för att avslöja Unagamis tron. Utmanande och roliga byggset LEGO® NINJAGO® byggseten är de bästa leksakerna för barn som vill kunna fly till en fantasivärld full av oändlig action där de kan kämpa tillsammans med sina ninjahjältar mot ondskans krafter. NINJAGO® fans kommer alltid att fängslas när de rolleker med actionleksakerna, inklusive ninjatempel, byggbara leksaker, bilar, drakar och mer. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter något inom LEGO® Ninjago? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett fint sortiment som innehåller allt från enklare specialpåsar till de mest exklusiva byggsatserna LEGO® har producerat inom Ninjago serien! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Kompletterande produktbeskrivning - Otroligt LEGO® NINJAGO® tempellekset med spännande fällor och funktioner, samt 6 minifigurer från Prime Empire. Detta är den perfekta presenten till barn som älskar att skapa rollekar och berättelser om ninjahjältarna. Detta byggset innehåller ett NINJAGO® tempel och 6 minifigurer, inklusive NINJAGO Digi-Jay, Lloyd och Cole, samt skurkarna Unagami, Red Visor och Sushimi. Barn kommer att älska att låta kreativiteten flöda när de iscensätter strider. Detta briljant dekorerade tempel erbjuder timmar av spännande lekar för barn som försöker undvika alla fällor och den skräckinjagande Sushimi, så att de kan använda de tre Key-Tanas för att avslöja Unagamis tron på toppen. Denna 810 delar stora tempelmodell är en givande byggleksak för pojkar och flickor från 9 år och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller LEGO gåva för alla tillfällen. Denna äventyrsleksak är ny för januari 2020 och är precis lagom stor att leka med hemma eller visa upp på en hylla i sovrummet.Kejsartemplet är 38 cm högt, 22 cm långt och 28 cm brett.

Objektnr 610992071

Visningar 1 207

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Ninjago 71712 "Vansinnets kejsartempel" - från 2020, oöppnad / förseglad!!

Pris

1 398 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

970 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?