Beskrivning

LEGO® Ideas 21313 "Ship in a Bottle" - sällsynt och exklusiv byggsats lanserad 2018, oöppnad / förseglad! (Samma produkt återlanserad 2020 som LEGO set 92177). Håll en marin tradition vid liv när du bygger LEGO® Ideas Flaskskepp med detaljerat skepp med kaptenshytt, kanoner, master, mastkorg och mönstrade segel.

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna ifall Legoaskens skick är särskilt viktigt för dig!

Övrig produktbeskrivning & lektips: Håll en marin tradition vid liv när du bygger LEGO® Ideas Flaskskepp med detaljerat skepp med kaptenshytt, kanoner, master, mastkorg och mönstrade segel. Placera skeppet i den klossbyggda LEGO flaskan med byggbar kork, vaxsigill och vattendelar och visa sedan upp modellen på stället med ”Leviathan”-namnskylt, inbyggd ”kompass” (ej fungerande) med kompassros och snurrande nål och jordglobsdelar. Byggleksaken innehåller också en broschyr om LEGO® fantasten och designerna bakom detta härligt nostalgiska set. Innehåller en klossbyggd LEGO® flaska, skepp och ett ställ. Flaskan har en detaljerad, byggbar kork med en vaxsigilldel som är en nyhet för februari 2018 och över 280 genomskinligt blå vattendelar. Skeppet har akterdäck, kaptenshytt, 6 kanoner, 3 master, mastkorg och olika tillbehör, inklusive mönstrade segel och skeppsflagga. Stället har ”Leviathan”-namnskylt, inbyggd ”kompass” (ej fungerande) med detaljerad kompassros och snurrande, guldfärgad nål, 2 jordglobsdelar och guldfärgade detaljer. Innehåller en broschyr med bygginstruktioner samt fakta om LEGO® fantasten och designerna bakom setet. Den här byggleksaken är lämplig från 10 år. Flaskan med ställ är 10 cm hög, 31 cm bred och 10 cm djup. Skeppet är 8 cm högt, 14 cm långt och 5 cm brett.

Objektnr 531294914

Visningar 4 224

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 21313 ( 92177) Ideas "Ship in a Bottle" - från 2018, oöppnad /förseglad!

Pris

1 899 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

967 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?