Beskrivning

Vi har haft denna vackra radio stående som prydnad i många år. Tanken från början var att göra om den med modern belysning etc men vi tyckte den var alldeles för fin för det. Alla reglage finns på plats och går att manövrera men jag har aldrig vågat prova att koppla in den i vägguttaget. Den tillverkades i Tyskland 1931 eller 1932 och var då ”top of the line” bland radioapparater. Det karaktäristiska utseendet gjorde att modellen fick smeknamnet ”Katzenkopf” (kattskalle). Materialet i skalet är brun bakelit. Vikt 7 kg och mått ca 40 x18,5 x 24 cm.

Beskrivning:
Jag försöker beskriva varan så bra som möjligt men bedömning av skick är subjektivt. Som köpare har du själv ett ansvar att läsa hela beskrivningen, kolla bilderna och ställa frågor INNAN du budar!

Kommunikation:
Det är Traderas vinnarmail som gäller, men jag tar oftast kontakt själv. Likaså förväntar jag mig att du som köpare kontaktar mig om det är något du undrar över, eller har synpunkter på.

Betalning:
Jag förväntar mig betalning via Tradera senast 3 dgr efter vinst/köp. Om du efterfrågat samfrakt, kommer vi överens om vad som gäller avseende betalning. Kontakta mig INNAN bud/köp om du i förväg vet att du INTE kan betala i tid. Likaså om du efter vinst/köp får problem att betala i tid.

Packning, leverans, samfrakt, fraktkostnad:
Jag packar väl och skickar normalt omgående eller inom en dag efter betalning, med hänsyn till ombudens öppettider. OM jag av någon anledning blir försenad med leveransen, meddelar jag detta! Jag sampackar och samfraktar efter överenskommelse. OBS att jag inte ansvarar för fraktbolagens priser, hantering, leveranstider eller ev. slarv.

Feedback:
Om du inte är nöjd efter leverans, eller har synpunkter på något i samband med köpet, löser vi det efter bästa förmåga INNAN vi ger feedback! En ömsesidig dialog ger möjlighet till förbättring.

Kolla in mina övriga annonser och lycka till med budgivningen!

Buyers with in EU
are accepted but be aware that the stated freight cost don’t apply for foreign buyers. Use an internet translator (Google) to interpret the description and stated rules in the ad.

Objektsnr 630416126

Visningar 402

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:23

Antik rörradio, Telefunken 340W ”Katzenkopf” från 1931-1932.

Slutpris

|

1 200 kr

Auktionen är avslutad

wojcikj vann auktionen

jamesgarfield

Nyköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

191 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?