Beskrivning

Philips Screeneo U4 Ultra Short Throw-projektorn

Bra begagnat skick, endast använd till några filmer.

Screeneo U4 Ultra Short Throw-projektorn är idealisk för sovrummet och ger levande bilder på ett exceptionellt kort avstånd från skärmen. Placera den bara 23 cm (9 tum) från skärmen för att få en ljus, levande bild, eller placera den ännu längre bort för bilder på upp till 80 tum. Oavsett om du projicerar på en vit, slät vägg eller lägger till en dedikerad skärm till din installation, kommer du att uppleva fantastisk underhållning i biokvalitet.

Med otrolig True Full HD 1080p, HDR och användningen av XPR-teknik levererar Screeneo U4 oklanderlig precision och detaljrikedom. Vår Flowmotion-teknik gör att animationer ser ut och känns smidigare, särskilt när de rör sig snabbt. Screeneo U4 erbjuder också ett rumsfyllt ljud med 2x15 watt, även vid låg volym. Och om du vill titta på din film utan att störa någon annan kan du med hjälp av dubbel Bluetooth-teknik ansluta två uppsättningar hörlurar samtidigt och styra volymen oberoende av varandra.

Screeneo U4 är kompakt och diskret och kan sättas upp på några sekunder tack vare autofokus. Det är bara att ansluta den till vilken källa som helst, t.ex. en Apple TV, Amazon Fire TV-dongel eller din spelkonsol!

Objektsnr 630264114

Visningar 170

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 11:22

Philips Screeneo U4 Ultra Short Throw-projektorn

Pris

8 099 kr

wlund

MJÖLBY, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

724 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?