Beskrivning

En ny och oanvänd japansk Titiroba telescopic tension rod till salu. Längden är 195~380 cm, diameter 32 cm, rostfritt stål, stora kontaktytor 6x8 cm för att öka kontakt friktion med väggar. Lämplig för att torka tvätten i badrummet , eller hänga gardiner i sovrummet eller in i garderoben utan borrning. Belastning 20~30 kg. Storleken 195*3.2*3.2 cm, 1.8 kg. Speciellt frakt krävs. Finns två stycken till salu, om du köper båda, priset är 800 kr med samma fraktkostnaden. Fraktkostnaden gäller enbart inom Sverige.

[Huvudspecifikationer] Rörmaterial: 304 rostfritt stål Krympplattor i båda ändar: ABS-harts Delar i kontakt med väggen: Syntetgummi Lastkapacitet: Cirka 10~20 kg (*Ju kortare stången är, desto starkare blir lastkapaciteten. )

[Stark spännstång] Röret är 32 mm tjockt och är robust och tål starka belastningar, så det kommer inte att böjas eller falla av. Eftersom den är gjord av rostfritt stål rostar den inte även om den kommer i kontakt med fukt och är mögelbeständig.

[Inte lätt att falla av] Crimpplattorna i båda ändar är 6cm x 8cm rektangulära och har en stor kontaktyta, vilket ökar friktionskraften mot väggen, så att spännstången fastnar i väggen och kommer inte att falla av även när den är tung. föremål hängs på den. Delarna som kommer i kontakt med väggen är gjorda av halkskyddsgummi, vilket ökar friktionskraften mot väggen och säkerställer en stadig fixering. *Kan inte monteras på ojämna väggar.

[Enkel installation] Lätt att installera med bara en finjusteringsmutter utan att använda verktyg som spikar, skruvar eller stansar. Du behöver inte oroa dig för hål i väggen och det lämnar inga märken på väggen, så du kan säkert fästa spännstången och den rekommenderas för hyresbostäder.

[Effektiv användning av utrymmet] Spännstången kan fritt justeras i längd och installeras för att passa olika platser. Om du installerar den inomhus, till exempel i en liten lägenhet där det inte finns någon plats att hänga tvätt, kan du torka den med hjälp av en badrumstork eller ventilationsfläkt även under regnperioden. Den kan användas på olika väggytor som trä, glas, marmor, kakel, tapeter, murbruk etc. Den har stor lagringskapacitet och tar inte mycket plats. Den kan även tas bort när den inte används.

https://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B08HHKHMF2

Objektnr 633209784

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 19:01

Japanska Titiroba Tension Rod spännstång 195~380cm, Ny oanvänd

Pris

400 kr

kenx

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

96 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?