Beskrivning

D-C-FIX DEKORPLAST 45 cm bred - motiv med ballonger!

OBS! Annonsen avser 1 meter så om du vill ha t.ex. två meter så gör du två köp, tre meter så gör du tre köp osv. och levereras då i en längd upp t.o.m. 15 meter.

Kul dekoration och för hobby. Perfekt sätt att klä om en kartong, låda, ful dörr, garderopsdörr eller skåpsluckor.

Frakt: 1-2 m = 55 kr, 3-4 m = 79 kr, 5-8 m = 94 kr, 9-15m = 104 kr.

OBS: Vid köp av flera meter så klarar inte systemet av att räkna ut rätt frakt utan adderar 55 kronor för varje meter vilket blir fel. Jag återbetalar mellanskillnaden för frakten vid flera köp.

Vikt ca 125 gram/meter (exklusive emballge).

Butikspris: 45 - 80 kronor/meter.

Kommer att sälja ut ett brett utbud av dessa fantastiska rullar D-C-FIX till ett utropspris och fast pris som ligger långt under ordinarie priser. Önskas fler rullar eller andra längder så hör av dig så kan vi ställa ut fler auktioner (om vi har kvar).

Eventuella kostnader för emballage och kuvertering ingår i fraktpriset.

Samfrakt är okej. Skickas ihoprullad men önskas kraftigare emballge/kartong så hör av dig så löser vi det (dyrare frakt betalas av köparen). Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Objektnr 367257865

Visningar 1 718

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

D-C-FIX. DEKORPLAST 45 cm bred - motiv med ballonger!

Pris

25 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 107 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?