Beskrivning

NY och oanvänd i originalförpackning med lappar kvar. Helt underbart bekväm och smart Ovear nackkudde för resan.

Nackkudden erbjuder flexibla luftkuddar och ger individuell komfort runt huvudet och stödjer nacken och huvudets alla vinklar. Den uppfällbara huvan ger dig möjlighet att skapa en privat sfär för avkoppling och ostörd vila, vilket gör att du kan ladda upp inför din destination.

Du blåser upp kudden i ett andetag och tömmer på nolltid.
Den stora luftventilen gör att du i ett andetag kan fylla hela kudden med luft. Om du sedan behöver justera mängden luft eller tömma luftkudden, tryck lätt på den svarta klaffen inuti ventilen eller håll den intryckt. Munstycket döljs och skyddas av en mjuk stretchficka på vänster insida av kragen.

Smart designad luftkudde ger utmärkt stöd runt hela huvudet
Den patenterade nackkudden har separata luftkammare som gör att luftkudden är mjuk, följsam och stödjer extremt bra runt hela huvudet. När kudden är uppblåst ger den stöd i alla riktningar och motverkar att du hamnar i obekväma sovställningar.

Avknäppbar och rymlig huva som mörklägger och ger ovärderlig avskildhet
Med huvan kan du skärma av från bredvidsittande resenärer och bli avskild när du slappnar av och till exempel kollar på film på flyget. Om du vill få fullt privat sfär från dina övriga resenärer kan du fälla ner den rymliga huvan hela vägen över ansiktet så att du inte störs av ljuset i kabinen, eller skenet från grannens läslampa. Huvan har tre lager tyg över ögonen som ser till att det blir riktigt mörkt när du vill vila och sova. I övrigt så är insidan av huvan försedd med ett luftigt hålvävstyg som andas. Butikspris 495kr.

https://ovaer.se/products/ovaer-nackkudde-med-huva-khaki-green

Betalning sker via Swish eller Tradera-betalning, jag skickar paketet inom 3 dagar efter att pengarna har kommit in på kontot. Lycka till med budgivningen!

Objektnr 631587137

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 22:25

NY Ovaer nackkudde med huva - khaki green

Slutpris

|

150 kr

Auktionen är avslutad

firefire vann auktionen

LenoLeno

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

647 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?