Beskrivning

DVD Region 2, ej Svensk text, 4 disk

HANDLING:

Musa - Princess of the desert:
Ett koreanskt mästerverk, mycket påkostad äventyrsfilm som kan jämföras med sådana filmer som Braveheart och Crouching Tiger.

Året är 1375. Oroliga tider råder i fjärran östern. Det kinesiska Yuan-tyrraniet har tagit makten från den mongoliska Ming-dynastin och relationen till Korea har försämrats dramatiskt. En stor delegation sänds därför från Korea till Kina för att fredsförhandla med den nya regimen.

Under färden blir delegationen anklagad för spioneri och dömda att dö i öknen när Yuans armé plötsligt går till attack. Samtidigt inser man också att Yuans soldater tillfångatagit den vackra Ming-prinsessan Zhang - något som kommer att leda till oändliga år av krig om hon inte fritas. Med sina sista krafter måste den hårt sargade truppen nu försöka rädda prinsessan undan den övermäktiga fienden. Miljontals människor står på spel.

Bichunmoo
Året är 1343. I århundranden har Yuan-dynastin härskat i Kina. Men nu börjar folket göra motstånd. Mitt i dessa oroligheter lever Jinha och Sullie. Sedan barnsben har de lovat varandra evig kärlek. Men när Sullies far ämnar gifta bort henne till en mäktig krigsherre slås deras värld i spillror. Och ännu värre blir det när Jinha får veta att det var Sullies far som beordrade massakern på hela hans familj för länge sedan.
Fylld med hat lär sig Jinha behärska sin familjs hemliga och övermäktiga kampteknik ? Bichunmoo. Redo att hämnas beger han sig av för att förgöra sina motståndare och föra tillbaka sitt livs kärlek. Men snart upptäcker han att kvinnan som alltid älskat honom så djupt nu står på fiendens sida...

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektnr 398491690

Visningar 1 060

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Warrior Collection / Musa - Princess of the desert / Bichunmoo (2000, 2001)

Pris

149 kr
Annonsen är avslutad

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 770 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?