Beskrivning

Väldigt snygg och ospelad DVD-utgåva av From Up On Poppy Hill (Uppe På Valmokullen) från legendariska Studio Ghibli. Regisserad av Goro Miyazaki, son till Hayao Miyazaki som regisserade de mest klassiska filmerna.

Påkostad utgåva med fin kartong runt ett vanligt DVD-case. Titeln på både fram och långsidan av kartongen, samt Studio Ghibli-texten på toppen av framsidan, är i designen "nedtryckt". Man så att säga känner texten om man drar fingrarna över den. Den glänser dessutom snyggt i ljus, vilket inte framgår av bilderna.

Kan inte riktigt minnas var jag har fått tag på den, men jag tror jag köpte den på plats i Japan när jag var där på semester.

Talet är på Japanska/Kantonesiska/Mandarin med undertexter på Engelska/Kinesiska/Malajiska.

Bildformatet är NTSC.

Skicket är mycket bra. Några små markeringar på boxen som i princip bara syns om man håller mot ljuset.

Supersnygg utgåva att ställa i bokhyllan!

Allmän information:

Jag säljer nu delar av min musiksamling. Böcker, en hel del ovanliga kassetter och CD-skivor. Främst av R.E.M. men också andra ovanligheter av t.ex. Kent. Så kolla in övriga auktioner!

Jag samfraktar alltid, den mest förmånliga frakten räknas ut efter vunnen auktion. Jag skickar välemballerat så fort jag kan efter inkommen betalning, oftast inom en dag eller två. Det kan dock dröja någon dag till om jag har mycket att packa.

Objektnr 631906652

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 20:45

DVD - From Up On Poppy Hill - Studio Ghibli

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

magnus_t

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

614 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?