Beskrivning

Ljøradalføret - den öppna och välkomnande dalen från Gördalen i norr till Støa i söder. En perfekt bok för dig som gillar Sälen, Stöten samt Trysil och lite mer okända områden därikring.

Denna fotobok tar er med bland kända och okända platser i området. Boken bjuder på ett urval av platser och motiv från olika årstider som ger inspiration att hitta just era favoritplatser.

Sälen och Trysil är välkänt för sina sommar- och vinteräventyr men denna gång besöker vi Ljørdalen som ligger i den inbuktning som Norge gör i Sverige norr om Stöten. Huvuddelen av boken håller till på den norska sidan men både i norr och i söder kommer Sverige med.

Ur innehållet: Gördalen, Linnes, Skåret, Skårbekkdalen, Bergåa, Fregn, Floden, Bjønnåsen, Bjørneby, Ljørdalen, Holla, Gira, Brynflået, Tangån, Årkåsa, Susdalen, Faksen, Gjervolla, Støa, Grundforsen, Stöten, Nymon, Støsetra samt Flera.

Boken består främst av inspirerande färgbilder men även många kartor som hjälper läsaren att hitta ut i området. Författare är Stefan Nicolaisen som har vandrat och skrivit om området sedan 1996. Detta är hans tredje bok.

Boken är både på svenska och engelska.

Se fler bilder på: https://www.salenvandring.se

ISBN: 9789163975691
Antal sidor: 270 sidor
Vikt: 1500 g
Format: Mått 280 x 210 mm, Ryggbredd 30 mm, hård pärm
Form: Gamst Design, Tromsø Norge
Tryck: Print in Baltic, Raudondvaris Litauen
Förlag: Islinge IT
Utgiven: november 2020

Objektsnr 629742839

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 14:43

Bilder från Ljöradalföret - Sälen och Trysil

Pris

249 kr

Slutar om

Saelen7

Lidingö, Sverige

Verifierad

316 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?