Beskrivning

Herbarium Amoris Passion i växtriket, av Edvard Koinberg

Fotografen Edvard Koinberg har ägnat flera år åt att fotografera de blommor som beskrivs av Carl von Linné. Med sitt känsliga konstnärsöga och den senaste fotografiska tekniken tolkar Koinberg texter som är mer än 250 år gamla. Strukturen bygger på Linnés egen blomsteralmanacka från 1757.

Edvard Koinbergs fotografier är eftertraktad bildkonst och hans bilder har ställts ut på gallerier och museer över hela världen. Denna bok är en samproduktion mellan Bokförlaget Max Ström och Taschen och den utkommer samtidigt i en rad länder, bland annat i Tyskland, England, Frankrike och USA.

Denna utsökta fotobok vänder sig till alla som är intresserade av fotografi, konst och kulturhistoria - men framför allt är det en storslagen blombok för alla som älskar natur och trädgård.

Förordet är skrivet av Henning Mankell som sedan många fördjupat sig i Linnés värld - och som fascineras av Edvard Koinbergs bilder.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är genomillustrerad med praktfulla fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 317/242 mm
Ryggbredd ca 30 mm
Vikt ca 1990 gram
Sidantal 280
Fotograf Edvard Koinberg
Förlag Bokförlaget Max Ström
Utgivningsår 2009
Språk svenska
ISBN 91-7126-154-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 78 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 632173387

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 19:14

Herbarium Amoris Passion i växtriket - Edvard Koinberg

Utropspris

|0 Bud

210 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 972 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?