Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker om TRÄDGÅRD/BLOMMOR/ODLING/LANTBRUK/"BONDEHISTORIA"/ARKITEKTUR/KULTURLANDSKAP i fakta- och fotoböcker, (bl a dessa, bild 9 och 10).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "TRÄDGÅRDSLIV - EN BOK OM TRÄDGÅRDSLUST & UTERUM" av Anna-Lena Einarson. Sedan länge SLUTSÅLD. Oläst/NYSKICK, något lätt utvändigt spår av hantering. Inbunden. 143 sidor.




Sköna hem trädgårdsspecial. Om trädgårdens levande traditioner, gamla kulturväxter och om blommor berättar Anna Lena Einarsson. Hon bjuder läsaren med ut i trädgårdsrummet, berättar blommornas historia och låter oss sitta ned en stund på den gamla verandan. Vi tittar in i de små lusthusen och några blomsterälskares hem. I trädgården iscensätter vi våra drömmar om paradiset - för det är väl vad vi trädgårdsägare ser framför oss mitt bland spadar, ogräs och dofter. Att sitta en stund, tänka över saker och ting, ta ett glas av något uppfriskande, umgås över en god middag i kvällningen - det gör man också i trädgården.

Vi tittar in i de små lusthusen och några blomsterälskares hem. Och mer levande än en kultiverade trädgårdstäppan kan ingen historia bli. Anna Lena Einarson är medarbetare i Sköna hem och har under många år skrivit reportage med inriktning på kulturhistoria och antikviteter. Liksom de tidigare böckerna "Lantlif" och "Det gamla huset" är "Trädgårdsliv" fylld med inspirerande bilder av några av landets skickligaste fotografer!




.

Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektnr 632095702

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:09

Anna-Lena Einarson: TRÄDGÅRDSLIV - EN BOK OM TRÄDGÅRDSLUST & UTERUM. SLUTSÅLD

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Auktionen avslutades utan bud

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 985 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?