Beskrivning

Kattmat, SPECIFIC Cat Kidney Support
Tre oöppnade lådor med 7 paket a 100g i varje och en öppnad med 4 paket kvar. Alltså 25x100g.

"Avvägt specialvåtfoder för vuxna katter med kronisk njursvikt, leverinsufficiens, kronisk hjärtinsufficiens, högt blodtryck, ödem, uratsten, oxalatsten eller cystinsten. Specific Cat FKW - Kidney Support är ett våtfoder speciellt för vuxna katter som lider av problem med njurar och lever. Den minskade fosforhalten kan hjälpa till att förebygga hyperfosfatemi och bromsa utvecklingen av njursvikt. EPA och DHA är nödvändiga, långkedjiga omega 3-fettsyror som också kan hjälpa till att sakta ned utvecklingen av njursvikt. Dessutom kan omega 3-fettsyror motverka kakeksi hos katter med hjärtsjukdomar och kan även minska hypertoni och trombocytaggregation.
Fodret har en minskad halt protein, samtidigt som proteinet har ett högt biologiskt värde. Detta kan minska azotemi hos njurpatienter. Hos katter med leverinsufficiens kan risken för hyperammonemi och eventuell hepatisk encefalopati också minskas. Det högkvalitativa proteinet tillgodoser kattens behov av essentiella aminosyror. Dessutom kan den låga proteinhalten motverka cystinkristaller. Kaliumcitrat kan minska risken för utfällning av kalciumoxalat.
Om katten lider av hjärtsvikt är utsöndringen av natrium som ska kompensera de minskade hjärtslagen reducerad. En direkt konsekvens av detta är natrium- och vätskeansamlingar. Den minskade natriumhalten i kosten kan hjälpa till att avbryta den onda cirkeln med vätskeretention, hypertoni och ödem."

Objektnr 632907755

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 21:22

SPECIFIC Cat Kidney Support, kattmat, våtfoder

Slutpris

|

350 kr

Auktionen är avslutad

Siigrid vann auktionen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?