Beskrivning

  • En består av ett 360 graders kopparblad med naturligt trähandtag, som är lämpligt för hårda material som matta eller stickade kläder med hög densitet. Det är lätt att styra och lättare att samla allt hår, djurhår och ludd från trappmattan.
  • Den bärbara lindavdragaren är liten, lätt och tar inte upp något utrymme under förvaring. Liten och bärbar, för resor, familjer eller resor. Lintborttagare tar enkelt bort djurhår, smulor, ludd och mer utan att lämna klibbiga rester, är idealisk för rengöring av djurhår, kläder, sängkläder, murar, brödsmulor och bilinteriörer.
  • Den här luddborttagare är återanvändbara och av hög kvalitet. Bärbar luddborttagare är gjorda av trä och koppar, rent kopparhuvud, mässinghuvud och trähandtag hållbara och rostar inte under längre livslängd. Detta förbättrar livskvaliteten och gör ditt liv bättre och bekvämare.
  • Denna ullkam i trä är ergonomiskt utformad och enkel hantering, stabil konstruerad, ligger bra i handen och långvarig användning. Jämfört med elektriska luddborttagare är våra luddborttagare mer miljövänliga, för att välja lämplig styrka och för att undvika överdriven styrka för att skada kläderna. Ger dina kläder och tyger ett fräscht utseende.
  • Om du inte är säker på om en luddrakapparat kommer att utföra den önskade luddborttagningsuppgiften, prova först försiktigt. Den bärbara luddskrapan kan delas i tre vinklar för att ta bort. 46°–90° för enkel hårborttagning. 45° för mediumavstånd av hårbollar. 5-10° lutning för kraftfull borttagning av envis hårborttagning och djuprengöring.

Objektnr 632714137

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 18:35

Luddborttagare, Luddborste tygshaver för matta, kläder och djurhår

Pris

50 kr

Slutar om

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

421 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?