Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Denna dieselluftvärmare kan användas för hyttuppvärmning av olika dieselmaskiner, såsom bilar, personbilar, husbilar, lastbilar och tekniska fordon.

Funktioner och detaljer:

- Aluminiumkropp: Förbränningskammaren, basen och fenorna är alla sandblästrade aluminiumdelar. Formning i ett stycke, enhetlig värmeavledning, snabb uppvärmning.

-Energibesparing: Den optimerade frekvensomvandlings-ECUn kontrollerar noggrant oljepumpens insprutningsfrekvens, styr insugningsluftens volym med en exakt hastighet och förlänger värmarens livslängd.

-Lågt ljud: Minska bullret effektivt genom styrning av fläkthastighet, tyst fläkt, tyst oljepump. Den tysta fläkten sover tyst, och doseringsoljepumpen använder en förbättrad lågfrekvent puls med lite vibrationer.

-Kompletta tillbehör: Levereras med en komplett monteringssats - alla monteringsskruvar ingår, vilket innebär att alla monteringssatser och instruktioner ingår. Gör det enkelt att installera och använda. Kommer även med en ljuddämpare.

- Bred applikation: Denna dieselluftvärmare kan användas för att värma upp hytten på olika dieselmekaniska fordon, såsom bilar, bussar, husbilar, lastbilar, entreprenadfordon, etc.

Huvuddrag:

- Aluminiumkropp,
Förbränningskammaren, basen och fenorna är sandblästrad aluminium. Hela maskinen är utformad i ett stycke, med jämn värmeavledning, snabb värmeavledning och anti-aging.

- Enkelt luftuttag,
Vindhastigheten i turbinens luftkanal är likformig och luftvolymen stor. 1 stort luftutlopp för att förbättra termisk effektivitet, större luftvolym och tillräckligt med lufttillförselavstånd.

- lågt ljud,
Minska bullret effektivt med styrning av fläkthastighet, tysta fläktar, tysta oljepumpar och ljuddämpare. Den tysta fläkten sover tyst, och doseringsoljepumpen använder en förbättrad lågfrekvent puls med lite vibrationer.

- energibesparande oljepump,
Den optimerade frekvensomvandlings-ECUn kontrollerar noggrant oljepumpens insprutningsfrekvens, styr insugningsluftens volym med en exakt hastighet och förlänger värmarens livslängd.

- komplett tillbehörssats,
Levereras med en komplett monteringssats - inklusive alla monteringsskruvar, vilket innebär att alla monteringssatser och instruktioner ingår. Gör det enkelt att installera och använda.

-Brett utbud av applikationer,
Denna dieselluftvärmare kan användas för att värma hytten på olika dieselmekaniska fordon, såsom bilar, bussar, husbilar, lastbilar, byggfordon, etc.

Produktspecifikationer:

Värmarens effekt: 8KW

Bränsle Bensin: Diesel

Märkspänning: 12V

Bil Luftkonditionering Typ: Uppvärmning

Bränsleförbrukning (L/h): 0,18-0,48

Värmarens arbetstemperatur: -40°C~+50°C

Oljepumpens drifttemperatur: -40°C~+40°C

Produktstorlek: 41,8*38 cm

Paket innehåll:

1 X Värmare

1 X blå LCD-omkopplare

1 X Fjärrkontroll

1 X ljuddämpare

1 X tillbehörssats

Objektnr 568706343

Visningar 1 802

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

8KW 12V dieselluftvärmare med ljuddämpare, LCD-skärm,med fjärrkontroll/tillbehör

Pris

2 610 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?