Beskrivning

Elegant svart aftonklänning med tre effektfulla strassrader på framsidan och bekväm resår på baksidan. Klänningen har en snygg urringning och knyts med två band baktill vid nacken. Knytbanden är 60 cm långa, vilket gör det enkelt att justera klänningen. Resåren på baksidan är elastisk. Klänningen har ett fint fall med fodertyg i satin och övre tyg i chiffong. Den har en 70 cm slits på vänster sida. En oerhört vacker aftonklänning för högtidliga fester.

Material: 100 % polyester
Tvättråd: Handtvätt
Färg: Svart
Storlek: M (38)

Klänningen är oanvänd med etiketten kvar och är noggrant kontrollerad för att säkerställa att den är doft- och felfri. Armband och halsband säljs inte. För känningens mått, se bild 10.

---

VARANS SKICK


Klänningen är noggrant kontrollerad och dokumenterad för att säkerställa att den är doft- och felfri. Den har förvarats i plastförpackning, har aldrig använts eller provats och säljs i helt nytt, oanvänt skick med etiketten kvar.

PRIS


Det angivna priset i annonsen är slutpriset för klänningen. Ingen fraktavgift tillkommer.

BETALNING


Betalning sker alltid genom Tradera och enligt de betalningsalternativ som anges i annonsen. När jag har mottagit Traderas betalningsbekräftelse, gör jag i ordning paketet och skickar iväg det.

FRAKT OCH LEVERANS


Om köpet sker en helg eller helgdag, skickas paketet nästa helgfria vardag. Klänningen skickas med fri och spårbar frakt enligt det fraktalternativ som anges i annonsen.

Paket som inte hämtas ut i tid och returneras till mig annullerar inte köpet. Köparen aviseras av ombudet om paketets ankomst och ansvarar för att hämta ut det inom ombudets angivna tid. Vid händelse av att paketet returneras till mig ska kontakt upprättas mellan köparen och mig för att ordna en ny sändning. I detta fall står köparen själv för fraktkostnaden. När betalningen är mottagen, skickas paketet till köparen.

Vid köp av både klänning och parfym kommer varorna att skickas i separata paket med fri och spårbar frakt.

Köparen ansvarar för att kontakt- och adressuppgifter är korrekt angivna vid köptillfället. När frakten är bokad kan ingen ändring göras i efterhand. Kontrollera därför innan köpet att samtliga uppgifter stämmer.

ÖVRIGA FRÅGOR?

Önskas fler foton på klänningen innan köp, kontakta mig så återkommer jag snarast.

Objektnr 633214315

Visningar 135

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 19:37

Festklänning / aftonklänning / långklänning med strass i midjan, stl M (38)

Pris

2 299 kr

Oceanus

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

5 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?