Beskrivning

Säljer en knappt använd pilotjacka av märket Jofama. Den är i äkta skinn, modellen heter "Alex" i färgen Coffee Klassisk brun. Storlek 52. Nypris är 3500 kr.
https://jofama.com/product/men/leather/leather-full/axel-coffee/

Jag kan posta jackan, då skickas den som spårbart med Postnord för 79 kr. Köparen står för frakten. Jag skickar enbart med Postnord.

Givetvis samfraktar jag vid köp av mer än en produkt. Om du köper mer än en produkt av mig, vänligen vänta med betalningen tills jag kontaktar dig för priset för samfrakten.

Avhämtning går annars bra i Luleå.

Efter avslutad auktion ska betalning ska ske så fort som möjligt, men senast inom 72 timmar. Om ingen betalning sker i tid och jag inte får något meddelande om varför betalningen uteblivit, så kommer köpet hävas och jag kommer lämna ett negativt omdöme.

OBS!! Det är KÖPARENS ansvar att se till att den egna adressen stämmer. Jag skickar alltid varan så fort jag kan efter att jag har fått en betalning och jag tar för givet att kontaktuppgifterna som står under köparens namn stämmer. Om det är fel adress så är det inte mitt problem och jag ger inte pengarna tillbaka.

Objektnr 632984123

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 17:12

Jofama pilotjacka i skinn storlek 52

Utropspris

|0 Bud

850 kr

Slutar om

Anna_Sofia86

Luleå, Sverige

5.0

Anna_Sofia86

Verifierad

Toppsäljare

542 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket