Beskrivning

  • 3-i-1 laddningsstation?Anslut bara en USB-C-kabel (ingår i leveransen) och en adapter (ingår i leveransen) för att ladda din iPhone, iwatch och Airpods samtidigt. Vår magnetiska säkerhetsbas är kompatibel med iPhone 13 Pro Max/13 Pro/13/13 Mini/12 Pro Max/12 Pro/12/12 Mini, iWatch 7/6/SE/5/4/3/2, Airpods 3/2/Pro. För bättre laddningsprestanda, använd den medföljande adaptern
  • Praktisk design?Mag-laddningsstativets starka magnet behöver bara flytta mitten av telefonen nära laddningsområdet och du kan se hur det snäpper på automatiskt för att uppnå exakt och effektiv laddning. Trådlös laddning kan ladda telefonen i vilket fall som helst och stöder vertikal och horisontell trådlös laddning, så att du kan titta på filmer eller söka i appar under laddningsprocessen, allt med den perfekta vinkeln för dina ögon.
  • Perfekt följeslagare för iPhone?Vår iPhone Mag-säkerhetsladdare har en laddningshastighet på 7,5 W för iPhone 13- och 12-serien. Jämfört med laddningseffekten hos den officiella 5 W laddningsadaptern ökar laddningshastigheten för vår iPhone-laddningsstation med 50 %. Paketet innehåller QC3.0-18-W-adaptern och USB-C-kabeln så att du kan ladda säkert och stabilt.
  • Flera skydd?Med flera skyddstekniker som temperaturkontroll, överströmsskydd och överspänningsskydd behöver du inte längre oroa dig för att den trådlösa laddningsstationen och enheten skadas av överhettning.

Objektnr 631953061

Visningar 187

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 22:08

Helt ny laddningsstation för laddare, 3-i-1

Såld för

170 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?