Beskrivning

Hot Wheels – Biltrimningsset, 1:24

Den coola Hot Wheel-bilen förvandlas snabbt till en vit tävlingsbil med detta kärleksfullt sammansatta 2-i-1 trimningsset, perfekt för små racingfantaster. Det inbyggda skruvsystemet gör det enkelt att skruva på den vita racingdekoren så att bilen är redo för racingbanan.

Detta monteringsverktygsset förvandlar barnrummet till en racingbana! Små racingbilfantaster kommer att bli glada över att förvandla den coola blåa Hot Wheel-bilen till en snövit tävlingsbil med det geniala skruvsystemet. Använd bara skruvmejseln för att montera de sex trimdelarna på karossen för att få tävlingsbilen redo för det stora loppet. Och allt är också redo för ett däckbyte: De fyra hjulen kan snabbt skruvas på eller av, så att den lilla snabba bilen kan vara tillbaka på banan på nolltid. Det är inte bara roligt, utan monteringen, trimningen och racingen tränar även smidighet, öga-hand-koordination, fantasi och kreativitet.

Hot Wheels Biltrimningsset
Detta trimningsset för barn inkluderar en bil i den ikoniska Hot Wheels-designen, som enkelt monteras och demonteras med skruvsystemet. Små biltokiga kan byta de fyra däcken på bilen och bygga om den till en vit tävlingsbil med de sex trimdelarna som ingår i setet.

Setet inkluderar 6 trimtillbehör för racingentusiaster, samt en skruvmejsel anpassad för barnhänder, depåstopp och däckbyten. Små bilentusiaster kan härma de vuxna med detta monteringsverktygsset, samt lekfullt lära sig hantera verktyg, träna sin kreativitet och sina motoriska färdigheter.

Mått: 205 cm x 95 cm x 6 cm
Lämpligt för barn från 3 år och uppåt.

Objektnr 618205455

Visningar 207

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hot Wheels 2-i-1 Biltrimningsset / Monteringsverktygsset - Helt nytt!

Pris

248 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 339 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?