Beskrivning

Maxi-Cosi Pearl Pro2 samt bilstolsbas FamilyFix3. Använda men i fint skick och har givetvis aldrig varit med i någon form av olycka. Några repor på bilstolsbasen, se bilder.

Pearl Pro är en vändbar bilstol som är godkänd enligt i-Size (R129) och monteras tillsammans med basen FamilyFix3. Pearl Pro2 används upp till 105 cm (ca 4 år).

Pro2 har ett säte med en kombination av skum av hög densitet tillsammans med mjuk vaddering som ser till att ditt barn sitter bekvämt under hela bilturen. Uttagbar dyna som ska användas under, för barn upp till 2 år för att de ska sitta stadigt och säkert i stolen finns.

FamilyFix3 Bas från Maxi-Cosi är en smidig och enkel bilstolsbas. Basen passar för barnstolar för både spädbarn och småbarn och gör det möjligt för barnet att åka bakvänt från födseln upp till ungefär 4 års ålder.

Bilstolsbasen har ISOFIX-fästen för enkel montering med ett klick. Visuella indikatorer på basenheten bekräftar när din Maxi-Cosi barnstol är korrekt fäst och du är klar att åka. Så snart den installerats kan du lämna FamilyFix3 i bilen, och enbart klicka ur bilbarnstolen när du vill förflytta den.

Objektnr 632026267

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 23:11

Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Bilbarnstol Inkl. Family Fix 3 Bas

Utropspris

|0 Bud

2 500 kr

Slutar om

karin_247

Vejbystrand, Sverige

5.0

Verifierad

40 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?