Beskrivning

Lösningen för en längre och mer ostörd nattsömn, för alla. En swaddler!! I mkt fint skick!
Ge ditt barn en längre, fridfullare sömn med Ergobaby swaddler, så kommer du också att sova bättre.
Den hjälper först barnet att komma till ro och somna för att sedan nå den djupare sömnen utan att väckas av reflexer i armarna som uppkommer främst när barnet är i grund sömn. Med Swaddlern lindas bara barnets armar och händerna placeras ovanför barnets hjärta vilket liknar en fosterställning. Benen har däremot full rörelsefrihet i benpåsen och innebär att barnet kan röra sig när det sover och att det även kan ligga med uppdragna ben i så kallad grodposition. Rörelsefriheten är viktig för höfternas och ryggens utveckling. Materialet i Swaddlern är mjukt, töjbart och ventilerande bomullstrikå som följer bebisens rörelse och hjälper till att reglera barnets kroppstemperatur.
Ett litet spädbarn äter eller ammas kontinuerligt under dygnets alla timmar. Det innebär att den tid som barnet är lindat ofta är kortare stunder, med fokus på när barnet ska komma till ro och somna. Det är under den tiden, från det att barnet ska sova tills det når den djupare sömnen som Ergobaby Swaddler är till störst hjälp, därefter kan man lossa på den och släppa ut armarna. Viktigt att veta är att produkten endast ska användas i ryggläge och av barn som ännu inte kan rulla runt själv. Perfekt att börja med redan närbarnet är nyfött och gillar det trånga ombonade som h*n är van vid från tiden i magenmagen.

Swaddlern anses vara en "höftriktig" produkt av International Hip Dysplasia Institute.
Genomtänkt, lättanvänd design
Bekväm för barnet
Enkelt blöjbyte tack vare den övervikbara ”fickan”
0+ månader (från nyfödd, 44,5 - 61 cm) tills barnet kan vända sig själv.

Vi har massor kläder/paket och leksaker ute nu! Passa på att fyll ett paket för våren och skola/föris.
Kika gärna runt på våra andra auktioner, vi samfraktar med spårbar frakt oavsett hur många du vinner! !

Jorden ska ärvas - då borde kläder och saker också göra det! Välkommen till våra auktioner!

Våra kläder är normalt använda av ett barn om inget annat anges. Detta innebär att det kan finnas något spår efter föregående ägare :0)
Erbjuder betalning via Tradera så du själv väljer när du vill betala! Så passa på att fyll ett paket! Vi är tre systrar med totalt 7 barn som säljer tillsammans. Så Mycket barn och baby auktioner ute nu, men även en del från våra egna garderober, kolla gärna in våra andra auktioner
I vinnarmailet från Tradera hittar ni alla betalningsuppgifter, det kommer alltså inget separat vinnarmail. BETALNING inom 7 dagar, via Swish eller traderas betallösning.

Objektnr 631369004

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:37

ERGOBABY Swaddler med svalor i toppskick!!

Slutpris

|

65 kr

Auktionen är avslutad

Anna93_ vann auktionen

Systrarnasäljer

HUSKVARNA, Sverige

5.0

Systrarnasäljer

Verifierad

Toppsäljare

12 166 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?