Beskrivning

Chilipeppar Habanero red
Habanero är en av de mest kända och berömda chili-sorterna du kan få. Ursprungligen kommer den från Amazonasregionen och därigenom sprids den till Mexiko. Nu är den en av de mest kända chilipeppar i världen. Växten växer bra i kruka då blir den cirka 40 cm i höjd.
Först börjar böjarna bli mörkt gröna och byter sedan till eldrött när de är helt mogna. Det fantastiska med denna chili är den mycket fruktiga smaken med en liten ananassmak också, och den kommer att vara stark nog för att passa även den mest kräsna chiliälskaren. Dessutom är den fantastisk bra på att producera många frukter.
Perfekt till en het sås eller vilken maträtt som helst som kräver lite hetta eller gör ditt eget superladdade chilipulver.

Sås inomhus
i såjord. Ljusgroende. Fukta jorden före sådd och tryck ner fröerna lätt på ytan. Ha sådden på ljus och varm plats, ca. 20-25 grader och något svalare efter groning. Planteras ut efter avhärdning på skyddad varm plats eller i växthus.

Obs! Alla fröer packas i zip påsar (6 x 8 cm) som också innehåller bild, fakta och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner/butik. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Objektnr 567718220

Visningar 3 050

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Chilipeppar Habanero red, höjd ca 40 cm, 6 st frön

Pris

15 kr

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verifierad

Toppsäljare

3 731 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?