Beskrivning

Alan Wake Remastered inkluderar två berättelseexpansioner: The Signal och The Writer.
PS. Detta är inget spel för fegisar ;)

Denna utgåva kan spelas på både Xbox One och Xbox Series X och är optimerat för Xbox Series X med förbättrad grafik och prestanda för den nya Xbox Series X konsolen.

Lys upp mörkret i Alan Wake Remastered

Återvänd till det mystiska Bright Falls i en remaster av det prisbelönta filmiska actionspelet från Remedy Entertainment (Control, Max Payne), med omgjord grafik och nya funktioner.

Författaren Alan Wake ger sig ut på en desperat jakt efter sin försvunna fru, Alice. Efter hennes mystiska försvinnande från småstaden Bright Falls hittar han sidor från en skräckberättelse han själv ska ha skrivit – en berättelse han inte har något minne av.

Wake tvingas snart ifrågasätta sin mentala hälsa när berättelsen besannas framför ögonen på honom: ett farligt väsen av övernaturligt mörker tar över alla det stöter på och vänder dem mot honom.

Han har inget annat val än att konfrontera mörkrets krafter beväpnad med sin ficklampa, en pistol och vad som kvarstår av hans sargade sinne. Hans mardrömslika resa för att finna svar på det oförklarliga mysteriet tar honom rakt in i nattens becksvarta mörker.

Den kompletta Alan Wake-upplevelsen
Alan Wake Remastered erbjuder den kompletta upplevelsen med huvudspelet och två berättelseexpansioner: The Signal och The Writer. Den spännande berättelsen är full av oväntade vändningar, nervkittlande cliffhangers och intensiva strider där det krävs mer än kulor för att besegra mörkret.

Gripande 4K-grafik
Spelets mellansekvenser, karaktärer och de majestätiska miljöerna har förbättrats för en upplevelse som ger en lika stark upplevelse visuellt som den obehagliga stämningen.

Objektnr 618200101

Visningar 209

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Alan Wake Remastered - 4K UHD - Helt nytt för Xbox One | Series X!

Pris

348 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 339 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?