Beskrivning

Första världskriget breder ut sig till bergen vid den italienska fronten - vackert men lika dödligt.

Inspirerad av den två år långa kampen för kontroll över Isonzo-floddalen och Alperna under första världskriget, lyfter Isonzo WW1 Games Series, bildligt och bokstavligt. Led striden över fantastiska italienska landskap när du väljer din väg till seger - skär stigar genom taggtråd, flankera dina fiender genom att följa bergsstigar, eller bemanna en mortel att spränga en väg igenom. Forma ett dynamiskt slagfält genom att lägga ut sandsäckar och tråd, placera ammunitionslådor, sätta ut skyttegravsperiskop eller prickskyttesköldar och mer.

Delta i historiska offensiver från det sjätte slaget vid Isonzo till Strafexpeditionen. När angriparna avancerar kommer striderna att återspegla förloppet av de faktiska striderna, och striderna kommer att skifta genom väldigt olika landskap inom en enda offensiv: från fästningar på sluttningar till bergsgravar och hårda urbana strider på stadsgator. Allt återskapas baserat på forskning och studiebesök, från ljudeffekter och uniformer ner till husen, vingårdarna och skyttegravarna du kommer att slåss om.

Du har aldrig upplevt WW1 action riktigt så här!

  • Bergskrigföring : Att anfalla bergsbefästningar, slåss genom förstörda städer och forsa floder är bara några av de utmaningar du kommer att möta när du kämpar dig igenom många fiendepositioner.

  • Tactical Multiplayer FPS : Välj din roll och ladda noga för att överleva denna höghöjdsstrid - spela en prickskytt för att plocka av fiendens ingenjörer innan de kan klippa av din tråd, använd gevärsgranater för att rensa fiendens maskingevär och mycket mer.

  • World War One Gameplay : Historiskt offensivt spelläge baserat på verkliga strider och fokuserat på de unika utmaningarna i alpin krigföring. Slåss med 30+ WW1-vapen, giftiga gassattacker och intensiva artilleribombarderingar.



PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 608163415

Visningar 180

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Isonzo: Deluxe Edition Xbox Series X / Xbox One

Pris

399 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 498 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?